Про це він заявив в ефірі телеканалу Україна 24.

«Як можна довіряти людям, які за 5 років не збудували метро і не закінчили будувати міст. Це громадянська зрада. Хто заважав сьогоднішньому керівництву добудувати міст? Ніхто, крім жадібності. Побудуйте хоча б три станції метро. Побудуйте хоч одну лікарню. А то лавочки фарбують. Я вже пропонував заборонити владі за останні три місяці перед виборами демонструвати бурхливу діяльність і пускати пил в очі», - сказав Андрій Пальчевський.

Лідер політичної сили «Перемога Пальчевського» зазначив, що на Троєщину дуже складно добиратися і там необхідно побудувати метро.

«Необхідно побудувати метро на Троєщину ... Необхідно добудувати кільцеву дорогу в Києві. Технології, за якими вона будується, 20-30 річної давності. Для робіт потрібно залучати не тільки українських фахівців, а й західних», - зазначив Андрій Пальчевський.

Він також додав, що мріє про забезпечення столиці нічним електричним транспортом. «Моя мрія – електричний транспорт в Києві, особливо нічний», - резюмував Пальчевський.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще