Спікер Верховної Ради Дмитро Разумков переїхав в новий особняк на околиці Києва в село Софіївська Борщагівка.

Раніше глава парламенту проживав у будинку в селі Здорівка Київської області, пише "Країна".

Новий будинок нардепа розташований під Києвом на центральній вулиці з розвиненою інфраструктурою. Поруч знаходяться супермаркети, спортзали, салони краси.

Голова ВР живе поруч з Окружною дорогою, фото " Страна"
Голова ВР живе поруч з Окружною дорогою, фото " Страна"

"Раніше фасади були жовті, але півроку тому колір оновили, та й дах перестелили. Поставили будку для охорони тоді ж, але чергувати там недавно стали. А пару тижнів тому постелили "лежачих поліцейських" біля його хвіртки, щоб водії не ганяли повз", – розповіли сусіди Разумкова.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Крім будинку для охорони, на стовпах поруч з будинком встановили камери відеоспостереження.

Згідно з документами, двоповерховий будинок площею 492 квадратних метри і коштував на момент покупки близько 3 млн грн. Ще майже 650 тисяч гривень Разумков заплатив за 10 соток землі навколо.

Це домоволодіння він придбав у 2016-му, коли ще не був політиком, пише видання.

Судячи з усього, Разумков переїхав ближче до міста. Адже дорога на роботу від Здоровки до вул.Грушевського близько 40 км, а з Софіївської Борщагівки шлях всього 17 км. У березні цього року спікер продав цю нерухомість, внісши в свою декларацію істотні зміни. Так, він вказав, що за апартаменти з двориком в Здоровці виручив 1 757 024 грн.

Раніше портал " Знай.ua" писав про те, що Колега Зеленського Гетьманцев заявив про "перемогу" над Covid-19, над ним вже сміються: "Шиза в чистому вигляді"

Також портал " Знай.ua" писав, що Від Зеленського вимагають негайних дій: людям - "карантинні" виплати, а чиновників - на детектори брехні

Також портал " Знай.ua" писав, що Українець влаштував дівчині романтику посеред вулиці, пішоходи в шоці: "від дятел! А на море грошей не вистачило?!"