Мер Києва Віталій Кличко під час брифінгу 7 серпня, на своєму Youtube-каналі розповів, що за минулу добу у столиці зареєстрували 186 нових випадків інфікування коронавірусом, з них 11 – серед дітей.

"Новини, на жаль, невтішні. Цього тижня кількість хворих на коронавірус в Києві зростає щодня".

Серед нових хворих 94 жінки віком від 19 до 84 років, 81 чоловік віком від 19 до 70 років, 7 дівчаток – від 2 до 16 років і 4 хлопчики від 1 року до 13 років. 20 людей госпіталізували.

Зокрема, зафіксували спалах на підприємстві "Київхліб". Спочатку із симптомами коронавірусу до медиків звернулися троє працівників пекарні №8, тести підтвердили у них COVID-19.

Згодом протестували увесь колектив, і випадків побільшало. Після обстеження усіх 77 працівників підприємства, 37 людей виявилися інфікованими.

"Цех-пекарню закрили на карантин. Там здійснюють посилену дезинфекцію. Всі хворі та контактні особи – на самоізоляції", – підкреслив Кличко.

Також, він розповів, що в Солом’янському районі Києва коронавірусом заразився один із фахівців районного управління освіти. Станом на 7 серпня було встановлено 62 особи, з якими контактував хворий, у трьох із них – підозра на COVID-19.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що 207-кілограмова жінка блискавично скинула 72 кіло задля виживання: "Тепер я можу ходити"

Також портал «Знай.uа» писав, що На Франківщині швидка залишила помирати чоловіка з хворим серцем: "Він просто п'яний"

Також портал «Знай.uа» писав, що У Чернівцях провели унікальні операції на мозку, малюки народилися заново: "Мамочко, я здоровий!"