Лідер політичної сили «Перемога Пальчевського» вважає однією з головних проблем влади на сьогодні – зростання невдоволення на місцях рішеннями центральної влади, щодо посилення карантинних заходів через епідемію коронавируса. Про це Андрій Пальчевський сказав в ефірі телеканалу 112.

«З усіх проблем, які падають на голову сьогоднішньому керівництву, є ще найбільш серйозна – це протиріччя між столицею і провінцією. Таке протиріччя було викликано недосконалістю керівництва, коли вони почали вводити різні критерії для одних і тих же явищ в різних містах. Люди ж були незадоволені не тим, що закривали Черкаси, Луцьк і так далі, а тим, що десь не закривають міста. Тому що несправедливість не буває відносною. Вона абсолютна. І закон повинен бути єдиний для всіх», - сказав Пальчевський.

Він вважає, що складно очікувати виконання вимог щодо посилення карантинних заходів в окремих містах, коли в центрі працюють ресторани і нічні клуби. На думку громадського діяча, однією з помилок чинної влади є непрофесійна команда.

«Маленькі дурниці призводять до катастрофічних наслідків ... Перша помилка влади, про яку я говорив ще взимку – не можна людей таких слабких і непідготовлених ставити на таку серйозну задачу. І зараз ми всі за це розплачуємося», - заявив Андрій Пальчевський.

Нагадаємо, 1 липня Андрій Пальчевський зареєстрував політичну партію «Перемога Пальчевського». Вибори до місцевих органів влади відбудуться 25 жовтня 2020 р.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще