На Київщині, в селі Ковалівка Васильківського району, розшукують 10-річну дівчинку, яка пішла з дому пізно ввечері, але назад не повернулася. Про це повідомляє Служба розшуку дітей у регіоні.

Як зазначається, розшук неповнолітньої Власенко Вікторії веде Васильківський відділ поліції. Дівчинці, що пішла з дому, лише 10 років.

За інформацією правоохоронців, дитина ще 3 серпня цього року пішла з місця проживання на вулиці Миру в селі Ковалівка близько 20:30. Де вона може перебувати, поки інформації немає.

Востаннє дитину бачили приблизно о 6:00 ранку наступного дня після зникнення у в селі Червоне, що в Фастівському районі.

У поліції оприлюднили прикмети зниклої дитини: виглядає на 10-11 років, 150 сантиметрів зросту, худорлява, волосся світле, до плечей, обличчя овальне, очі блакитного кольору.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

На момент зникнення була у футболці салатового кольору, спортивні брюки темно-синього кольору, шльопанці чорного кольору з жовтими квітами.

Усіх, хто має хоч якусь інформацію про місце перебування дитини, просять повідомити до поліції.

«Який жах... 10 років - зовсім дитина, що змусило дитину піти в ніч?!», - дивуються у коментарях до повідомлення українці.

Нагадаємо, що під Чернівцями поліція розшукує зниклу безвісти Бейко Марію Дмитрівну, 1941 року народження.

Як повідомляв портал "Знай.ua", в Дніпрі загадково зникла 20-річна дівчина. Останній раз Марію Ковалевич бачили близько 21:00, 29 липня на вулиці Січових стрільців.

Також, "Знай.ua" писав, що під Івано-Франківськом поліцейські шукають чоловіка, який більше тижня тому зник безвісти.