Політолог Анатолій Октисюк в своїй колонці для видання Хрещатик.news передвиборні розклади в Києві і пояснив чому все частіше стали з'являтися замовні матеріали проти Андрія Пальчевського.

"Неформальний політичний альянс Банкової і Кличко може порушити Андрій Пальчевський. У нього хороша база для подальшого електорального зростання. До того ж, Пальчевський, особливо в Києві, активно заходить на електоральну нішу "Слуги народу", партії "За життя" та партії Шарія. В помсту за це, телеграм канали активно атакують і намагаються дискредитувати Пальчевського та його партію "Перемога", - вважає автор.

Також, Анатолій Октисюк назвав головних фаворитів на потрапляння до другого туру виборів мера.

"План "Перемога в один тур" Кличко і Єрмака судячи з усього, провалився. Карти сплутає висунення Сергія Притули в якості єдиного кандидата ліберальних сил, і призведе до відходу частини патріотичного виборця від Кличка. По-друге, технічний кандидат "Слуги народу" Ірина Верещук веде сумну і тьмяну кампанію для галочки, що відчуває і бачить виборець президентської партії. Замість Ірини Верещук до другого туру має високі шанси вийти саме Пальчевський, у якого є шанси нав'язати боротьбу чинному меру Кличко", - резюмував експерт.