Стало відомо про те, що чоловік у неадекватному стані, розгромив КПП на Трухановому острові в столиці. Сума збитку перетекла в кілька сотень тисяч.

Таким чином, повідомляється, що попередній збиток, який завдав неадекват на Трухановому острові, становить майже 300 тисяч гривень. Досить пристойна сума грошей.

Друзі! Знову випадок вандалізму в столиці. Вчора, близько півночі, на пункті в‘їзду на Труханів острів чоловік варварськи розтрощив обладнання автоматичної системи. Зокрема, стрілу та гідравлічну станцію шлагбауму, світлофор, дві камери, контролер боларда та інші технічні засоби. Матеріальні збитки внаслідок пошкодженого комунального майна, за попередніми розрахунками, - майже 300 тисяч гривень. Зараз комунальники працюють над відновленням системи. Особу руйнівника встановили, його затримала поліція. І я особисто проконтролюю, щоб ця справа дійшла до суду. Щоб кияни займалися спортом, активно і безпечно відпочивали, ми встановили систему обмеженого доступу для автівок і контролю швидкості на Трухановому острові. Сьогодні на авто на Труханів можуть заїжджати працівники спортивних баз, що розташовані на острові, спортсмени, які там тренуються, та комунальні служби. Якщо вони порушують швидкісний режим, це фіксують камери спостереження і авто позбавляється права доступу на Труханів острів. Для автомобілів киян, що приїжджають відпочивати, облаштували парковку. Ми працюємо, щоб Київ ставав гарнішим, а життя його мешканців - комфортнішим. Але, на жаль, є люди, які руйнують те, що створено за кошти громади і для громади столиці. Ці варвари повинні знати, що доведеться відповідати за подібні дії. Тоді думатимуть, чи варто "самостверджуватися" в такий спосіб.

Geplaatst door Віталій Кличко op Zondag 2 augustus 2020

Вночі, в неділю, другого серпня, неадекватний чоловік розгромив на шматки контрольний пункт в'їзду на Труханів острів. Про це у своєму Telegram-каналі повідомив мер столиці Віталій Кличко.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Серед усього іншого, зловмисник пошкодив стрілу, а також гідравлічну станцію шлагбаума, світлофорним, дві камери,

"Друзі! Знову випадок вандалізму в столиці. Вчора близько опівночі на пункті в'їзду на Труханів острів людина варварськи розбив обладнання автоматичної системи. Зараз комунальники працюють над відновленням системи", - розповів Кличко

Особистість була визначена відразу, а також затримана співробітниками правоохоронних органів. Міський голова говорить про те, що особисто буде контролювати цю справу, і зробить все, щоб воно дійшло до суду.

Пізніше, неадекват пояснив свої мотиви. За його словами, вся ця конструкція була встановлена на тому місці незаконно, і тому, він вирішив з цим розібратися.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Як повідомляв портал "Знай.иа", у Чернівцях агресивний чоловік побив жінку з собакою і хлопця, який за них заступився посеред вулиці.

Також, "Знай.иа" писав, що народний депутат від фракції "Слуга народу" Андрій Стрихарский влаштував конфлікт у ресторані і навіть напав на жінку.

Нагадаємо, що на Закарпатті неадекват по-звірячому побив дівчинку на очах у матері.