у нас дорого. .. и грязно..

Geplaatst door Андрей Пальчевский op Zaterdag 1 augustus 2020

Громадський діяч впевнений, що Україна зможе наздогнати Туреччину за рівнем розвитку економіки, якщо не буде вибирати архаїчних керівників країни.

«Наздоженемо (ред. – Туреччину), за однієї умови, що з керівників країни ми більше не будемо вибирати архаїчних. Це стосується, що Леоніда Макаровича, Даниловича, Вікторів всіх мастей, першого Володимира, не дивлячись на молодість, він теж архаїчний. Вишиванки, глечики, бджолки, а далі все те ж саме», - сказав Пальчевський.

Він заявив, що Україною повинні управляти люди, які дивляться вперед.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

«Поки ми не зрозуміємо, що нам потрібні люди, які дивляться вперед, а не назад, будемо їздити в Туреччину. А в Одесі буде дорого і брудно», - резюмував Андрій Пальчевський.

Нагадаємо, згідно з даними соціологічного дослідження, проведеного Центром Разумкова, до другого туру виборів мера Києва проходять два кандидати – Володимир Кличко і Андрій Пальчевський. У той же час, Пальчевський поки офіційно не оголосив про своє висунення.