Мешканці та гості столиці вже можуть ознайомитись з випуском біля станцій метрополітену.

Головною новиною номеру став бюджет столиці, який сьогодні нинішня влада реалізує в інтересах друзів мера та забудовників. На прикладі окремих витрат експерти «Рідної країни» показали, що сьогодні гроші, які фактично належать мешканцям столиці, влада не соромлячись «дарує» своїм друзям.

Лідер партії Микола Томенко зазначив: «Через нашу позицію для команди «Рідної країни» закриті двері до олігархічних ЗМІ і у нас є лише два шляхи спілкування з киянами – через газети та соціальні мережі. Тому ми намагаємося всіма доступними шляхами розповісти мешканцям столиці про те, кому насправді віддана нинішня влада та в чиїх насправді інтересах сьогодні керує містом. Наша команда готова боротись за те, щоб Київ нарешті став містом для КИЯН, а не забудовників, а бюджет міста витрачався в інтересах КИЯН, а не друзів мера».

В серпневому номері також дізнаєтесь наступне:

Команда Громадського руху «Рідна країна» на чолі з Миколою Томенком братиме участь у виборах міського голови та Київради. Лідер розповів, як команда планує повернути Київ киянам.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Бюджет Києва в інтересах «друзів мера»: які об`єкти в столиці стали символами корупції міської влади.

Народу – карантин, депутатам – ломбарди й канікули.

Технічні кандидати для Кличка: як нинішня влада намагається забезпечити перемогу чинному меру.

Цікаві маршрути рідного Києва: нове й цікаве про знайомі місця.