Таку позицію Андрій Пальчевський озвучив в ефірі телеканалу 112.

"Завдання мера Києва, Харкова чи Одеси – створювати робочі місця на інфраструктурних об'єктах. А в Києві взагалі надзавдання. Адже хто такі кияни? Це вчорашні Донецьк, Львів, Черкаси та Чернігів. Цим людям потрібно дати можливість тут заробляти. Для цього повинна рости капіталізація всього міста", – вважає Андрій Пальчевський.

На його думку, мер столиці повинен боротися за Київ і відстоювати потреби киян. Андрій Пальчевський впевнений, що жителям Києва потрібні нові лікарні і муніципальне житло.

"У Києві повинна бути людина, яка розуміє, що кожна копійка з бюджету повинна бути витрачена за цільовим призначенням. Я б почав з будівництва великої міської лікарні. Також почав би велике будівництво муніципального житла і відповідної інфраструктури навколо міста. Але головне – це моральне питання. Ти або вступаєш в цю банду і бігаєш потім на милицях або без, розповідаючи скільки людей померло або захворіло на коронавірус", – заявив громадський діяч.

Нагадаємо, згідно з даними соціологічного дослідження, проведеного Центром Разумкова, до другого туру виборів мера Києва проходять два кандидати – Володимир Кличко і Андрій Пальчевський. У той же час, Пальчевський поки офіційно не оголосив про своє висунення.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще