У Києві правоохоронці зупинили водія, який кермував траспортним засобом у стані алкогольного сп'яніння.

Про це повідомляє Київ Оперативний.

Так, стало відомо, що у понеділок, 27 липня на столичних дорогах перехожі помітили п'яного водія Lada. Він мчав по вулиці Івашкевича у бік проспекту Правди по зустрічний смузі. Про це очевидці одразу повідомили правоохоронцям. За вказаною адресою прибув наряд патрульної поліції.

Фото: Київ Оперативний


Поліціянти помітили за кермом чоловіка з явними ознаками сп'яніння. Зазначимо, що на пасажирському сидінні був друг водія, також у стані алкогольного сп'яніння. Під час спілкування з правоохоронцями друг водія заявляв, що допоможе "порішати" все у суді, бо там у нього є "свої люди".

Фото: Київ Оперативний


Варто зазначити, що під час перевірки драгер показав 3,22 проміле алкоголю у крові. Автомобіль правоохоронці забрали на штрафмайданчик.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Фото: Київ Оперативний

Ярік, у якого ще б трошки і потік бачок Відео: https://youtu.be/4QzIj1DRq3M По вулиці Івашкевича у бік проспекту...

Geplaatst door Киев Оперативный op Maandag 27 juli 2020

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що У Львові некерована вантажівка перетворила вулицю на город

Також портал «Знай.uа» писав, що П'яна ДТП приголомшила Львів, уламки автівок і стогін покалічених - везуть до лікарні пачками

Також портал «Знай.uа» писав, що У Запоріжжі п'яний атошник увірвався в магазин з гранатою і погрожував влаштувати "Донбас"