У Києві отни українців вийшли на вулиці в знак протесту проти нового масштабного перемир'я в Донбасі.

Демонстранти звинуватили Володимира Зеленського у держзраді і зажадали зупинити «капітуляцію». Особливий гнів у активістів викликали переговори президента України з Володимиром Путіним, які продемонстрували бажання Києва повернутися до виконання Мінських угод для врегулювання конфлікту.

До протесту приєднався батько загиблого під Зайцевим на Донбасі Ярослава Журавля. Про це повідомив політолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці в Facebook.

"На Банковій. Батько загиблого Зайцевим Ярослава Журавля, який помер через неможливість евакуації. Ось від чого реально стає сумно, боляче і страшно навіть дивитися в очі цій людині", — пише Голобуцький.

"Я приїхав з маленького села Андріївка на Дніпропетровщині. Шість років я з армією, зі Збройними Силами України. Шість років у мого сина були мрії. Я приїхав, щоб поклонитися від себе, від своєї сім'ї всім патріотами України, які в ці хвилини, години, дні підтримували мою сім'ю. Володя, Вова, де ти був, коли бабуся вирішувала хустку і останні 100 грн. Віддавала нам волонтерам, щоб ми везли в армію? Де ти, гнида, була, коли у мого сина ламали пальці, виймаючи автомат, а ти пив вино або каву? Де ти був? Чого ти не у народу України? Кого ти слухаєш?", — каже батько загиблого Ярослава.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Раніше портал «Знай.іа» писав про те, що Садовий відправив на Донбас 400 мільйонів, герої чекають: "Це наша війна"

Також портал «Знай.іа» писав, що Львів'яни стали грудьми за українську армію і "вручили" Зеленському валіза - на Ростов

Також портал «Знай.іа» писав "Балтійський сценарій" у Криму: у Путіна придумали виправдання анексії в стилі СРСР

https://www.youtube.com/watch?v=rWC5giKFUVo