В Києві через аварійне відключення без світла залишився метрополітен. Через це пасажирам довелося викручуватися і підсвічувати собі в темряві мобільними телефонами.

Відео того, як це відбувалося, опубліковано в соціальних мережах.

Так, напередодні через аварійне відключення в Києві без світла залишився столичний метрополітен. У підземці згасли лампи, і пасажири були змушені підсвічувати собі дорогу за допомогою мобільних телефонів.

Зазначимо, що деякий час електрики не було на станції "Льва Толстого". При цьому поїзди метро ходили. Звучала сирена. Також світла не було і на станції "Хрещатик" і "Майдан Незалежності", тут люди йшли, підсвічуючи собі мобільними телефонами.


Також варто відзначити, що через аварійне відключення, світла не було і в торгово-розважальному центрі Ocean Plaza. Через це навіть довелося евакуювати відвідувачів на вулицю. В ТЦ River Mall також були перебої зі світлом.

Після аварійного відключення в Києві наземний електротранспорт теж зупинився. Не працювали світлофори. Регуляторів руху теж не було.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Ніяких платіжок - Зеленського просять скасувати оплату комуналки на період карантину

Як повідомляє портал «Знай.ua» Українців здивували новим тарифом на світ, скільки доведеться віддати за затишок в квартирі

Також «Знай.ua» писав, що В Україні можуть скасувати пільги на електроенергію, скільки доведеться віддати за світло у вікні