«Як кажуть соціологи, підтримка «Слуги Народу» переходить до Андрія Пальчевського – головному супернику Віталія Кличка. Тому я думаю, що між цими двома кандидатами пройде серйозна, жорстка боротьба за крісло мера. Між представником влади і, фактично, представником опозиції. Всі інші партії сконцентруються на боротьбі за потрапляння в Київраду», - вважає політолог.

Також Сазонов заявив, що не бачить перспектив у кандидата від центральної влади Ірини Верещук зважаючи на підтримку партії «Слуга Народу», яка різко падає.

«Ірина Верещук не зможе скласти конкуренцію Віталію Кличку. Слуга Народу, яка на парламентських виборах перемогла на всіх округах у столиці зараз втрачає підтримку виборця», - упевнений він.

Нагадаємо, згідно з даними соціологічного дослідження, проведеного Центром Разумкова, у другий тур виборів мера Києва проходять два кандидати - Володимир Кличко та Андрій Пальчевський. У той же час, Пальчевський поки офіційно не оголосив про своє висунення.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще