Андрій Пальчевський планує займатися розвитком інфраструктури столиці та соціальним захистом малозабезпечених киян. Про це він заявив в ефірі телеканалу «Україна 24», відповідаючи на запитання ведучого про його перші дії після обрання мером столиці.

«Я хочу пообіцяти киянам дві речі – це інфраструктурні зміни: вокзали, лікарні, вулиці, проїзди, а не стрижка трави і фарбування лавочок, а друге – це боротьба з бідністю в масштабах одного міста», - сказав Андрій Пальчевський.

Громадський діяч навів приклад соціального забезпечення малозабезпечених в європейських столицях.

«Є міста, наприклад Відень і Берлін, де люди, у яких не дуже щасливо склалася доля з точки зору їх заробітку, отримують спеціальну допомогу», - повідомив Пальчевський.

Нагадаємо, згідно з даними соціологічного дослідження, проведеного Центром Разумкова, до другого туру виборів мера Києва проходять два кандидати – Володимир Кличко і Андрій Пальчевський. У той же час, Пальчевський поки офіційно не оголосив про своє висунення.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду
Показати ще