Про це Андрій Пальчевський сказав в ефірі телеканалу News One.

«Я прожив половину свого життя, а України, як держави, ще не було. Люди, які народилися (ред. - після Незалежності України), їм вже 30 років. І вони 30 років бачать падіння країни, оскільки іншого не бачили. У нас є тенденція, що кожен наступний президент гірший за попереднього. Весь український народ дав майже 75% підтримки, щоб прибрати кучерявого Петю і поміняти його на менш кучерявого нового президента. А Україна все котиться вниз», - сказав Пальчевський.

Він висловив думку, що пропрезидентська партія зазнає поразки на місцевих виборах.

«Володимир Зеленський прийме холодний душ при розгромі його політичної сили, який відбудеться цієї осені. «Зелені» у Києві не пройдуть. Вони не наберуть 5%», - заявив громадський діяч.

Андрій Пальчевський вважає, що Володимира Зеленського дезінформує його оточення з приводу реальної підтримки виборців.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

«Президента помістили у ванну півтора роки тому і йому із запізненням на три місяці наші проплачені технологи-рейтингологи дають якісь цифри, що його підтримує 45%, а насправді - 15%», - резюмував Пальчевський.