Про це заявив популярний блогер Михайло Чаплига.

В пятницу, 17 июля, произошла беспрецедентная, масштабнейшая спецоперация, которая обещает стать самым резонансным...

Geplaatst door Миха Чаплыга op Maandag 20 juli 2020

“У п'ятницю, 17 липня, відбулася безпрецедентна, наймасштабніша спецоперація, яка обіцяє стати найбільш резонансною справою щодо викриття корупції не тільки в Києві, але й у всій країні. У ході масових обшуків, включали будинок і офіс "наглядача" Дениса Комарницького, а також будинок сестри народного депутата Миколи Тищенка - Юлії. Повідомляють, що була викрита злочинна схема розкрадання бюджетних коштів мером Віталієм Кличком, яку безпосередньо здійснювали Комарницький, Тищенко і чоловік його сестри Герман Млинців”, - розповів Чаплига.

За його словами, правоохоронці вилучили докази відмивання 17 млрд гривень за участю цілого ряду компаній - “Варда”, “Екобуд”, “Скайбуд” і т. д. Включаючи вже добре відому “Еко-Буд-Трейд”, що отримала в обхід конкурсу поспіль на добудову Подільського мостового переходу.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

“За інформацією правоохоронців, тільки в цьому році через цю фірму було виведено близько 3 млрд грн з бюджету столиці. Ця цифра повністю збігається з інформацією, яка вже озвучувалася ЗМІ, зокрема, журналістом Денисом Бигусом. А також - з доказами нардепа Гео Лерос, які він раніше на флешці передав в НАБУ. Тобто, інформація повністю підтвердилася”, - підкреслив блогер.

Він зазначив, що правоохоронці вже ознайомили президента Володимира Зеленського з результатами обшуків.

“За моїми даними, правоохоронці вже доповіли про все президенту Володимиру Зеленському. І отримали від нього повний карт бланш на подальшу розробку Кличко, Комарницького і Тищенко, незважаючи на те, що останній є членом його фракції і очолює київську міську організацію “Слуги народу”. Таким чином це тільки початок серйозного розслідування щодо корупції в столиці…” - резюмував Михайло Чаплига.