В Київ з офіційним візитом приїде президент Швейцарії, через це перекриють деякі вулиці столиці.

Про це повідомляє пресслужба Управління державної охорони (УДО) в соціальній мережі Facebook.

Так, стало відомо, що в понеділок, 20 липня, починається державний візит в Україну федерального президента Швейцарії пані Симонетти Соммаруг. Через це наступні кілька днів у Києві буде перекрито деякі дороги.

"З 20 по 23 липня у зв'язку з державним візитом в Україну президента Швейцарської Конфедерації Симонетти Соммаруг можливі тимчасові незначні обмеження дорожнього руху на окремих ділянках вулиць міста Києва в Дарницькому, Печерському, Шевченківському, Подільському, Дніпровському районах, а також на Бориспільському шосе", - пояснили в УДО.

В Управління державної охорони пояснили, що такі дії вони здійснюють згідно із Законом України "Про державну охорону органів державної влади України та посадових осіб" і Положенням про Державний Протокол та Церемоніал України, затвердженими Указом Президента України від 22 серпня 2002 року №746 / 2002, глав іноземних держав, урядів, парламентів та міжнародних організацій, які перебувають в Україні з офіційним або робочими візитами, Управлінням державної охорони України забезпечується державна охорона.

В такому випадку військовослужбовці Управління державної охорони України спільно з відповідними підрозділами Національної поліції мають право тимчасово обмежувати або забороняти під час здійснення охоронних заходів рух транспортних засобів та пішоходів на вулицях і дорогах під час проїзду в автомобільному транспорті глав іноземних держав, парламентів і урядів.

Скріншоти

Варто нагадати, що Знай писав про переїзд родини Володимира Зеленського не куди-небудь, а на дачу, на якій відпочивав Віктор Ющенко.

Також Знай передавав, що Зеленський виконує не тільки свої обіцянки, дані українцям під час президентської гонки, але і свого персонажа з популярного серіалу.

Нещодавно Знай писав, що президент Зеленський втік від відповіді на питання про порушення карантину в Одесі.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще