У Києві просто серед вулиці побили іноземців через колір шкіри.

Про це повідомляє "Київ оперативний" в соціальній мережі Facebook.

Так, стало відомо, що у Києві невідомі побили іноземних студентів, а потім відкрили стрілянину. В ході бійки п'ятеро п'яних чоловіки кричали в бік постраждалих расистські висловлювання.

Фото: Київ оперативний


Повідомляється, що ця пригода сталася вночі 20 липня на проспекті Гонгадзе. Невідомі напали на студентів Київського національного університету будівництва і архітектури з Демократичної Республіки Конго. Потерпілі розповіли, що конфлікт почався, коли вони сіли в таксі, щоб поїхати з аптеки додому. Тоді до машини підійшли невідомі, вони дістали їх з автомобіля і почали бити.

Фото: Київ оперативний


При цьому повідомляється, що під час конфлікту один із нападників зробив кілька пострілів у повітря. Зловмисники втекли з місця події, почувши спецсигнали правоохоронців. Відзначається, що незабаром їх знайшли в лісі і затримали.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Фото: Київ оперативний


"Поліцейські підрозділи поліції охорони під час проведення пошуків нападників знайшли в лісі компанію молодих людей, які дуже голосно і бурхливо обговорювали те, як "покарали приїжджих" і як розбили скло. Затримані – бухі в друзки. Нічого розумнішого не придумали і сказали, що ніколи не бачили людей з таким кольором шкіри і вирішили таким чином познайомитися з ними", – йдеться у повідомленні у соцмережі.

Фото: Київ оперативний

На видео присутствует ненормативная лексика! Появилось видео вчерашней драки на Виноградаре, где пьяная компания напала...

Geplaatst door Киев Оперативный op Zondag 19 juli 2020

До речі, в Чернівцях 18 липня за вулиці Небесної Сотні відбулася раптова сварка між чоловіками, яка переросла в бійку, в результаті якої один з учасників конфлікту був убитий з невстановленої зброї.

Під час огляду тіла загиблого 58-річного чоловіка було виявлено вогнепальне поранення в голову.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Україну знову кошмар "сині кити", ще один підліток потрапив у пастку - "Знайшли з батьківською гвинтівкою"

Як повідомляє портал «Знай.uа» В Дніпрі поліцейська пустила кулю в лоб за спиною у колег — вже друга за місяць

«Знай.uа» писав, що Вбивцю родом з Тернополя шукають по всій Україні – може ховатися під чужим ім'ям