Укрзалізниця почне продавати усі місця у поїздах, що прямують до Києва.

Про це повідомили у пресслужбі Укрзалізниці.

Так, стало відомо, що Укрзалізниця продаватиме 100% місць у поїздах, що прямують до та з Києва. Такі нововведення також будуть стосуватися транзитних поїздів через столицю.

«Відновлення повноцінного продажу квитків стало можливим завдяки погодженню КМДА», — уточнили у компанії Укрзалізниця.

Укрзалізниця, скріншот: YouTube
Укрзалізниця, скріншот: YouTube


При цьому, якщо потяг прямує до регіону, в якому не послабили протиепідемічні заходи, перевезення дозволяється в межах 50% від кількості місць. Зазначимо, що в Укрзалізниці не повідомили, коли саме розпочнеться продаж квитків на 100% місць у поїздах.

Варто зазначити, що раніше повідомлялось, що Укрзалізниця планує в серпні повноцінно відновити пасажирське залізничне сполучення, якщо ситуація з коронавірусом у країні покращиться.

Нещодавно, відомий український журналіст, блогер і політичний оглядач Сергій Наумович звернувся до своїх читачів з дуже цікавими питаннями і кадрами. Блогер нагадав українцям, в якому жахливому стані перебувають пасажирські вагони національного залізничного перевізника, компанії "Укрзалізниця". На відео можна спостерігати за тим, в якому стані знаходиться туалет у пасажирському вагоні, напівтемрява, іржа та повна антисанітарія.

Варто зазначити, що відео вже переглянуло понад 15 тисяч користувачів мережі. Однак, це дрібниця, порівняно з тим, що мільйони українців щодня бачать це вживу і не знають про захмарні зарплати чиновників, які тільки обіцяють оновити вагони, а по факту виходить ось таке відео.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, Укрзалізниця повністю відновить роботу вже в серпні? Головний перевізник країни виклав всі карти.

Як повідомляв Знай.uа юні вандали розбили вагон поїзда Укрзалізниці при цьому вони все знімали на відео, після чого все викладали усоціальні мережі на огляд всім.

Знай.uа писав, Укрзалізниця вразила шаленими зарплатами - від 50 до 150 тисяч на добу.