Стало відомо про те, що творці фільму «Місія нездійсненна» не планують більше знімати фільм у Києві.

Таким чином, повідомляється, що восени минулого року, голлівудський актор Том Круз прибув в українську столицю. Тоді і почали ходити чутки про те, що в Києві можуть зняти кілька сцен для фільму «Місія нездійсненна», однак, цього, на превеликий жаль, не трапиться.

Про це розповів український сценарист і журналіст Артем Заєць, тим самим процитувавши головного режисера 5 і 6 частини фільму Крістофера Маккуоррі.

Режисер заявив, що вони дійсно приїжджали в Київ у пошуках локації. Навіть знайшли екстраординарну локацію.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

«Ви знаходите місце, яке вам дуже подобається, і після цього слід знайти поблизу інші (відповідні місця і) ресурси, щоб виправдати перенесення величезного кінопроекту в цю країну. І ми просто… (пауза)... ми вже до того моменту знайшли дуже багато країн для нашого фільму. Але на якомусь етапі мені дійсно подобалася ідея познімати в Україні», - зазначив Маккуоррі.

Можливо, коли-то режисер фільму розгляне українську столицю як локації для зйомки, проте, коли це буде – ніхто не знає. Залишається лише сподіватися побачити локації Києва в одному з голлівудських фільмів.

Нагадаємо, тернопільських хлопців з Tvorchi взяла під крило "Золота жар-птиця" – провінційні зірки засяяли на всю Україну.

Як повідомляв портал Знай.иа, Maruv, Melovin, Alina Pash і Шуфрич зібралися під одним дахом – троє з них робили це вперше.

Також портал Знай.иа писав, що Alyona Alyona згадала дитинство і показала батьківські архіви: "Знаю, ви молилися".