Стало відомо про те, чи подорожчає проїзд у київському метрополітені найближчим часом. Віталій Кличко відповів на головне питання українців.

Таким чином, повідомляється що, починаючи з 1 серпня в Україні сильно подорожчає електроенергія, відразу на 54%. Незважаючи на це, київський голова Віталій Кличко розповів про те, що підвищувати ціну на проїзд у будь-якому з видом транспорту поки що немає необхідності.

13.07.2020 Онлайн-брифінг мера Києва Віталія Кличка

❓Про кількість інфікованих киян ❓Чому у вихідні зменшується кількість хворих на COVID-19 ❓Про результати контролю за дотриманням закладами столиці регламентів роботи ❓Про надану містом допомогу постраждалим мешканцям будинку на Позняках ❓Про ремонт столичних доріг ❓Чи підвищать вартість проїзду в міському електротранспорті ❓Коли можна буде купатися на міських пляжах Вже зараз в прямому ефірі про це та інше

Geplaatst door Віталій Кличко op Maandag 13 juli 2020

На даний момент проїзд у київському метрополітені та в маршрутних таксі по місту не перевищує 8 гривень, однак, стримає своє слово столичний мер – покаже час.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що у Львові вимагають повернути безкоштовний проїзд для пільговиків. Право на пільговий проїзд у Львові мають 27 категорій громадян. І тому, місцеві жителі вимагають відновити це. У зв'язку з карантином, ще в березні влада прийняла рішення заморозити дане правило.

Про це пишуть на сторінці «За майбутнє – Львівщина» у соціальній мережі Facebook.

Небайдужі мешканці Львова звернулися до місцевого чолі. Так як, по ідеї, відновити безкоштовний проїзд для пільговиків повинні були ще в травні, коли відновили громадський транспорт, але, вже у всю липень, і ніхто навіть про це не думає.

Нагадаємо, Знай писав, що львів'яни скаржаться на перевірки в громадському транспорті.

Також Знай повідомляв, що в Києві водій тролейбуса накинулася з кулаками на молодого хлопця.

Нещодавно Знай передавав, що у Львові водій маршрутки показав зразковий громадський транспорт.