Про це пише Уніан з посиланням на телеграм-канал Зе-ландія.

Документ є проектом рішення Київради про погодження призначення Харченко О. В. На посаду заступника голови Київської міської державної адміністрації з питань здійснення самоврядних повноважень.

Варто відзначити, що раніше цей напрямок займався екс-заступник Кличка Володимир Слончак, звільнений з КМДА за напад на поліцейського в квітні 2020 року. Також Слончак очолював Комісію Київради з перевірки інформації про резонансні об'єктах будівництва.

Проект рішення щодо Харченко має вхідний номер, датований 7 липня 2020 року. Передбачається, що голосування по документу відбудеться вже на поточному, 11-ї сесії Київради 8-го скликання.

“Віталій Кличко хоче призначити своїм заступником депутата Київради Олександра Харченка. Харченко – людина скандального забудовника Максима Микитася”, - прокоментував документ опублікував його телеграм-канал.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги
Показати ще

Відзначимо, що раніше ЗМІ вже зараховували Олександра Харченка до групи депутатів Київради, підконтрольних Максиму Микитасю.

“Допомагають Страннікову і Маляревичу “керувати” земельною комісією Київради Олександр Харченко, Олег Петровець і Віталій Росляков, розповідають в кулуарах Київради. Ці депутати тісно пов'язані між собою і входять у неформальну групу підтримки Максима Микитась”, - повідомляли ЗМІ.

Нагадаємо, в результаті розкрадання Микитасем коштів корпорації “Укрбуд” без житла залишилися 13 тис. сімей. Скандальний забудовник був затриманий ще восени, а 20 січня спробував бігти в Лондон, але був знятий з рейсу. У даний момент суди над ним тривають.