На Київщині, у Миронівському районі, жінка вимагала від правоохоронців, аби вони забрали її дочка. Про це розповіли в ГУ НП області.

Відзначається, що жінка зателефонувала в поліцію і заявила, що її дитина перестала влаштовувати. Вона зажадала, щоб дівчинку забрали.

На місце виклику прибули група реагування патрульної поліції, інспектор ювенальної превенції та представники служби у справах дітей.

Виявилося, що 34-річна горе-мати зловживає алкоголем і ніде не працює. Виконувати батьківські обов'язки, виховувати дитину і доглядати за нею жінка не має наміру. До візиту правоохоронців мама дівчинки грунтовно «підготувалася» - тест на алкоголь показав 3,5 проміле.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Малятку, що не влаштувало маму, всього п'ять років. Дівчинку забрали з дому і помістили в медичний заклад. У лікарні дитини оглянуть лікарі, а подальші дії стосовно дівчинки залежать від рішення служби у справах дітей – її або повернуть у родину, що сумнівно при таких обставинах, або відправлять у дитячий будинок.

Нагадаємо, що в Дніпрі бабуся перебігала дорогу в недозволеному місці.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Кривому Розі з вікна випав 2-річний малюк.