У Києві чоловік підстеріг біля магазину колишнього начальника і з помсти вистрілив йому в праве око і пах. Підозрюваного затримали.

Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

Як стало відомо, то в столичну поліцію від лікаря швидкої медичної допомоги надійшло повідомлення про те, що з вулиці Братиславська госпіталізували чоловіка з вогнепальними пораненнями в праве око і пахову зону.

фото: Національна поліція
фото: Національна поліція

За вказаною адресою одразу виїхали патрульні поліцейські та слідчо-оперативна група Деснянського управління поліції.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

В ході відпрацювання записів з камер спостереження поліцейські виявили та затримали 35-річного мешканця сусіднього району, раніше судимого за наркозлочини.

«Ми з'ясували, що фігурант з 26–річним потерпілим були знайомі. Останній був наставником на роботі, на яку влаштувався підозрюваний. По закінченню випробувального терміну чоловіка звільнили і не сплатили заробітну плату. До цього він вважав причетний його знайомий, тож вирішив помститися. Так, зловмисник під'їхав на велосипеді в магазин і здійснив кілька пострілів у бік жертви»,- повідомили в поліції.

фото: Національна поліція
фото: Національна поліція

Слідчим відділом Деснянського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15 год. 1 ст. 115 (Замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Нападникові загрожує до 15 років ув'язнення.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше 19-річний франківчанин поповнив ряди Небесної Сотні, з Україною в серці: "Згадайте нашого Ромчика"

Як повідомляє портал «Знай.ua» Киянин зрешетив товариша з пістолета посеред вулиці – вісім куль, дивом вижив

Також «Знай.ua» писав, що Під Тернополем псих з гарматою розстріляв дружину з-за "голодної" корови