В Києві не так давно з'явилися "місця для любителів штрафів" – нововведення від Патрульної поліції. Головна мета ноу-хау – запобігти паркуванню в недозволених місцях. Однак першими порушниками, які скористалися "місцем для любителів штрафів", стали самі поліцейські. Про це у соцмережах розповіли кияни, які діляться відповідними фото.

За словами городянина Олександра Тодорчука, жартівлива розмітка від Патрульної поліції дійсно працює – «там і справді паркуються головні любителі штрафів!» - самі поліцейські.

Фото, Facebook
Фото, Facebook

Всього в Києві зараз близько півсотні таких «спецпаркувань», і городяни не завжди звертають на нову розмітку увагу, продовжуючи паркуватися, де і як попало.

«Найсмішніше, що вони досі не можуть пояснити, за яким законом чи актом або постановою можуть так робити, особливо без маячків», «Сама ідея прикольна», - коментують пост кияни.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

«Службова необхідність!», - «Я ж не сперечаюся, але виглядає кумедно», - відзначають в коментарях українці.

Нагадаємо, раніше Киянам заморочат голову в транспорті - чого очікувати з 1 липня

Як повідомляє портал «Знай.ua» Під вікна до Зеленському знесли унітази та вимоги, українці на межі - "Ні міністру з липовим дипломом!"

Також «Знай.ua» писав, що У Києві можуть закрити метро - знову на таксі втридорога