Стало відомо про бійку в салоні тролейбуса між пасажиром та водієм з-за одного зробленого зауваження. Все було зафіксовано на відео.

Таким чином, повідомляється, що інцидент стався в українській столиці, в Києві. Тролейбус під номером 14 їхав за своїм звичним маршрутом, як раптом, там почався конфлікт через масочного режиму.

Geplaatst door Артур Витив op Donderdag 2 juli 2020

Молодий хлопець під час їзди в тролейбусі зробив зауваження водієві про те, що він порушує закон, який передбачає, що в громадському транспорті абсолютно всі повинні знаходитися в масках, для водіїв немає абсолютно ніяких винятків.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Водія тролейбуса це сильно розлютило. Вона зупинила громадський транспорт, і почала виштовхувати хлопця з салону, щоб він більше не заважав їй. Все це, природно, супроводжувалося нецензурною лексикою.

коментарях думки користувачів мережі розділилися одні назвали постраждалого хлопця провокатором, а інші, навпаки, стали на його бік, зажадавши перевірити водія тролейбуса на профпридатність.

Нагадаємо, що у зв'язку з ситуацією з коронавірусом, носіння масок громадських місцях карається високими штрафами, від 17 до 34 тисяч гривень. Але, як можна помітити, далеко не всі виконують дане правило.

Нагадаємо, карантин ослабили, але штрафи залишили – за що доведеться платити.

Як повідомляв портал Знай.иа, тестування на Covid-19, хто може безкоштовно перевірити наявність хвороби.

Також портал Знай.иа писав, що харківський лікар підхопив вірус, опинився в лікарні і прозрів - "українців обдурили".