У Київській області, у селі Лютіж Вишгородського району, розшукують зниклого безвісти

неповнолітнього Дубового Володимира. Про це повідомляє місцева поліція.

Як зазначається, 17-річного хлопця востаннє бачили 29 червня. Приблизно о 3:00 ночі він пішов з місця проживання у садовому товаристві «Орфей» на вулиці Квітковій у селищі Лютіж. Де він перебуває зараз, нікому з родичів та знайомих не відомо.

Припускають, що хлопець міг податися до Києва.

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Правоохоронці оприлюднили прикмети зниклого неповнолітнього: 192 сантиметри зросту, худорлявий, із овальним обличчям. Темноволосий, волосся трохи в’ється. Сіроокий.

Хлопець може трохи накульгувати на ліву ногу – вона трохи коротша за праву.

На момент зникнення був одягнутий у джинси чорного кольору, темну футболку, чорні кросівки. Із собою узяв великий фірмовий рюкзак жовтого кольору із написом «#GLOVO».

Усіх, хто міг бачити хлопця чи знає, де він може перебувати, просять повідомити до поліції за номерами гарячої лінії.

ОНОВЛЕНО

До редакції порталу Знай звернулася прес-служба компанії Glovo, прокоментувавши подію. Надаємо коментар компанії без коментарів редакції.

"Glovo – це тристороння платформа, яка поєднує користувачів додатку, партнерів та кур'єрів. Кур'єри є не співробітниками Glovo – це незалежні контрагенти, які підключаються і відключаються від платформи за власним бажанням. Підключитися до платформи у якості кур'єра можна тільки з 18 років. Також майбутні кур'єри обов'язково надають ряд документів для підключення до платформи. Тому підключення неповнолітніх повністю виключено завдяки вищепереліченим умовам.

За правилами роботи сервісу для збереження належної якості замовлень кур'єрам обов'язково потрібна термосумка. Підключаючись до платформи, кур’єр купує її на спеціальних умовах. Не всі кур’єри, які відключаються від платформи, повертають термосумку сервісу. Відповідно, кур'єр може залишити її для власного використання або перепродати. Сервіс Glovo не може контролювати подальше використання сумок, які нині будь-хто може знайти у вільному доступі на різних відкритих маркетплейсах. Наприклад, на OlХ."

Нагадаємо, Знай писав, що в Харкові чоловік 9 днів жив з двома трупами в квартирі.

Також Знай повідомляв, що на Житомирщині молодий чоловік вирішив застрелитися через дівчину.

Нещодавно Знай передавав, що на Тернопільщині поліцейські витягли молодика з петлі.