У Києві розшукують безвісти зниклого 31-річного хлопця, який має інвалідність. Про це повідомили в ГУ НП Київщини.

Наголошується, що розшук зниклого ведеться силами Слідчого відділу Деснянського управління поліції. Про те, що хлопець зник, повідомила його мати.

За словами жінки, її 31-річний син, Іван Грохольський, не виходить на зв'язок з 28 червня. В той день він вийшов з квартири висотки на вулиці Будищанській, де вони разом проживають, і не повернувся додому.

Мати зниклого додала, що її син страждає на ДЦП, і при ходьбі помітно кульгає, при цьому усе його тіло нахилене вперед.

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Правоохоронці також оприлюднили інші прикмети хлопця: виглядає на 30 років, близько 180 сантиметрів зросту, худорлявий, коротко стрижений, волосся темного кольору. Очі карі.

На момент зникнення був одягнений в подовжені темно-зелені шорти, синю футболку з рукавами сірого кольору, темні гумові шльопанці.

За фактом зникнення чоловіка порушено кримінальну справу за ст 115 (Умисне вбивство з позначкою безвісти зниклий) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, Знай писав, що в Харкові чоловік 9 днів жив з двома трупами в квартирі.

Також Знай повідомляв, що на Житомирщині молодий чоловік вирішив застрелитися через дівчину.

Нещодавно Знай передавав, що на Тернопільщині поліцейські витягли молодика з петлі.