Між мером Києва Віталієм Кличком і знаменитим українським руфером «Мустангом» (Григорієм Кириленко), рано вранці 2 червня стався конфлікт. Про це розповів сам руфер.

За словами Кириленка, столичний градоначальник спробував зіштовхнути його з пішохідного мосту, під яким протікає Дніпро. При цьому Кличко нібито лаявся матом і вимагав від руфера показати документи. Останню вимогу мер аргументував тим, що йому підпорядковуються правоохоронні органи в Києві.

Крім того, «Мустанг» зумів записати частину лайки на диктофон. Він надав громадськості аудіозапис, на якому чути, як Кличко обзиває Кириленка «долбое*ом», який створює меру проблеми, а також додає, що «творчі люди потребують рихтування».

На місце зустрічі мера і руфера також прибули поліцейські, яким Кличко доручив «прочитати лекцію» «Мустангові», щоб в наступний раз йому не кортіло лазити по мосту.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, що руфер «Мустанг» відомий своєю акцією по перефарбуванню зірки, розташованої на шпилі однієї з московських висоток, в кольори державного прапора України.

Нагадаємо, раніше У Харкові малолітки занудьгували на канікулах і влаштували посиденьки над хмарами,- очевидці ахнули від жаху

Як повідомляє портал «Знай.ua» Двох харків'ян застали за ганебним заняттям на даху висотки - слабоумство і відвага

Також «Знай.ua» писав, що У Харкові малолітки видерлися на "Ейфелеву вежу", очевидці ахнули - могли "побачити Париж і померти"