У Києві постраждалі мешканці будинку, який вибухнув на Позняках не можуть потрапити в нові квартири, які роздав президент Зеленський.

Про це повідомляє 5 канал.

Так, стало відомо, що після вибуху в будинку на Позняках президент України Володимир Зеленський роздав постраждалим сім'ям 12 квартир. Але зараз, ці сім'ї не можуть потрапити в ці квартири, які розташовані на вулиці Метрологічній, 42.

Зеленський дав квартири жителям постраждалого від вибуху будинку
Зеленський дав квартири жителям постраждалого від вибуху будинку


Причина того, що мешканці не можуть потрапити всередину своїх законних квартир проста - цей житловий комплекс знаходиться ще на етапі будівництва.

Зараз ніяких документів на квартири теж немає. Постраждалим сім'ям видали сертифікати, на яких є тільки фотографія підпису директора забудовника і технічний будівельний номер. Деякі сім'ї навіть не знають на якому поверсі їм видали квартиру.

Коли у людей вийде заселитися в нове житло поки невідомо. Зараз там є тільки голі бетонні стіни, а забудовник каже, що в'їжджати туди ще небезпечно.

Відзначимо, що поки житло отримали 12 сімей. Ще 28 мешканцям будинку, що вибухнув повинні видати квартири протягом місяця.

Нагадаємо, раніше Очевидці вибуху на київських Позняках розкрили моторошні подробиці, волосся дибки - "Є хто живий? У відповідь - мертва тиша"

Як повідомляє портал Знай.uа На київських Позняках з-під завалів витягли тіло чоловіка - п'ята жертва, Україна в жалобі

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Також Знай.uа писав, що Кияни об'єдналися для порятунку осиротілої дівчини - мама, тато і братик загинули на Позняках під завалами