Громадський діяч Андрій Пальчевський буде незалежним кандидатом на майбутніх виборах на посаду мера Києва.

Про це пише Telegram-канал "Київ владу".

За інформацією каналу, Офіс президента України пропонував громадському діячеві Андрію Пальчевському стати сателітом нинішньої влади.

Проте, Андрій Пальчевський не тільки відмовив Офісу президента, але і не захотів приймати пропозиції скандально відомого Дениса Комарницького (екс-депутат Київради) та тіньового рішали столиці Вадима Столара, зробивши акцент на чесності і відкритості.

"... Мабуть особисті амбіції і наявність грошей дають йому можливість створення образу незалежного кандидата", - йдеться в повідомленні Telegram-каналу.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Раніше Знай писав, що восени 2020 року в Києві відбудуться чергові вибори міського голови. На виборах знову балотуватиметься чинний мер Віталій Кличко, який, незважаючи на численні проблеми в столиці, керує містом з 2014 року. Високі рейтинги має також громадський діяч Андрій Пальчевський.

За даними соціологічного дослідження ГО "Центр суспільного розвитку "Інтер — Акція", проведеного в Києві з 6 по 7 березня, Андрія Пальчевського готові підтримати 22,4% виборців, він фактично не відстає від чинного глави міста.

Також Знай повідомляв, що Центр «Соціальний моніторинг» 10-15 червня 2020 року провів соціологічне опитування серед мешканців столиці. Одне з питань до респондентів стосувався ставлення киян до політиків і високопоставлених чиновників.

Найбільш негативно жителі столиці ставляться до політиків з команди попередньої влади.

Арсен Аваков – 67,3%

Віктор Медведчук – 67%

Арсеній Яценюк – 63,4%

Найменші показники недовіри у Миколи Томенка – 27,2% і Андрія Пальчевського -28%.