У Київській області, в селищі міського типу Рокитне, небайдужі громадяни повідомили правоохоронцям, що по вулицях бродить маленька дитина без дорослих. Про це розповіли в поліції області.

Прибувши на місце виклику – на вулицю Ігоря Зинича, поліцейські виявили трирічного малюка, який зміг пояснити, що самостійно вирушив на пошуки своєї мами. Дитину в супроводі співробітників ювенальної служби доставили в місцеву лікарню, де його оглянули лікарі.

Тим часом правоохоронці відшукали мати дитини – як виявилося, вона вирушила в гості до своїх знайомих, де вся компанія розпивала алкогольні напої.

Щодо недбайливої матері склали адміністративний протокол за ч. 1 ст. 184 ККУ – за фактом недотримання батьківських обов'язків.

Популярні новини зараз
"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

«Це жах. Проміняла дитину на п'янки. У мене складне життя (інвалід, мати-одиночка), і для мене найдорожчий - мій син. І будь-які проблеми - це не проблеми, якщо є заради кого жити правильно і гордо. Діти - сенс життя кожної мами», - наголошують коментатори.

«Дівчинка, я тебе майже з народження знаю. Не дурій, не пий, у тебе ж є приклад, не думаю, що тобі подобається. Бережи себе і свого хлопчика, в юності все не так думають, якби хотілося, але прислухайся до людей... Так погубиш себе і дитину свою, хлопчику твоєму маму треба, рідну, а не розбивай дитяче сердечко. Візьми себе в руки», - додає місцева мешканка.

Нагадаємо, раніше в Запоріжжі зникла школярка модельної зовнішності.

Як повідомляв портал "Знай.uа", під Харковом зник кароокий чоловік.

Також Знай.uа" писав, що у Запоріжжі зникли троє хлопців на велосипедах.