У мережі розповіли про те, що на Донбасі в зоні ООС загинув киянин. Перші подробиці про страшну трагедію.

Таким чином, повідомляється, що на Донеччині загинув боєць АТО, Леонід Добрянський. Він проживав у Києві, в Оболонському районі.

Про смерть розповів мер Києва, Віталій Кличко. Він каже, що в середу, 17 червня, у столиці були приспущені державні прапори, так як місто прощається з героєм України, який загинув на Сході. Він до останнього захищав незалежність нашої країни.

Сьогодні в столиці приспущені державні прапори. Київ прощається з Героєм, який загинув на сході України. Захищаючи...

Geplaatst door Віталій Кличко op Woensdag 17 juni 2020

Популярні новини зараз
Українців почнуть жорстоко перевіряти: кому варто приготуватися Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Віталій Кличко також розповів, що починаючи з 2014 року, на тимчасово окупованому Донбасі загинуло 394 киянина, і висловив повагу.

На Сході помер боєць АТО, фото: вільний джерело

30 бригада імені Костянтина Острозского повідомила, що помер Леонід Добрянський в воскреенье, 14 червня. У нього було позывное «Старий», і на момент смерті йому було 45 років.

За минулу добу, 16 червня, незаконні збройні формування РФ 9 разів порушили режим тиші і обстріляли позиції Збройних сил України із заборонених мінськими домовленостями 122 мм артилерійських систем, мінометів калібру 120 мм і 82 мм, озброєння БМП, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів, снайперської і стрілецької зброї.

Нагадаємо, військовослужбовці ЗСУ на Донбасі потрапили під мінометний обстріл окупантів, є поранені – звіт ООС.

Як повідомляв портал Знай.иа, у штабі ООС відзвітували про успішних навчаннях.

Також портал Знай.иа писав, що 14 червня бойовики вбили на Донбасі одного українського військовослужбовця і двох поранили.