У п'ятницю, 12 червня, стало відомо про те, що у дружини президента України, Олени Зеленської виявили коронавірус.

Таким чином, повідомляється, що цю інформацію вона підтвердила на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Перша леді пише, що те, що карантин поступово послаблюють – зовсім не означає, що проблеми немає, і коронавірус випарувався.

Олена Зеленська отримала позитивний тест на коронавірус, фото: скріншот

Небезпека є, і вона набагато ближче, ніж може здатися спочатку. У п'ятницю, 12 червня Олена Зеленська отримала позитивний результат тесту на коронавірус. Це було досконалої несподіванкою для неї, якщо враховувати той факт, що вона та її родина продовжує дотримуватися правил карантину, носять маски, рукавички, і контактують з мінімальною кількістю людей.

При цьому, дружина Володимира Зеленського зазначила, що почуває себе чудово. Зараз перебуває на амбулаторному лікуванні, і ізолювала себе від інших членів сім'ї, щоб раптом не наражати їх на небезпеку.

Популярні новини зараз
"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

При цьому, наголошується, що Володимир Зеленський та його діти також здали тест, але він показав негативний результат.

Перша леді закликала українців ні в якому разі не втрачати пильність і бути акуратними. Коли повертаєтеся до попередньої, активного життя, головне пам'ятати, що не дотримуючись правил карантину, ви піддаєте небезпеці не тільки себе, але і своїх близьких.

Нагадаємо, ВООЗ змінила рекомендації щодо користування масками.

Як повідомляв Знай. ua, в Україні дві області повертаються до більш жорсткими карантинним заходам.

Також Знай. ua писав, що Трамп заявив про створення вакцини від covid-19.