У четвер, 11 червня, в КМДА зробили заяву щодо карантинних заходів у Києві.

Таким чином, повідомляється, що практично сто об'єктів, що щодня в Києві перевіряється місцевої Мобільною групою контролю. Вони перевіряють, чи всі дотримуються карантинних вимог.

Незважаючи на те, що в Україні продовжують проводити пом'якшення карантину, ризик захворіти все ще є, і він досить високий. Тому, в штабі з ліквідації всі наслідків було прийнято рішення створити такі Мобільні групи.

Майже 100 об’єктів у столиці щодоби перевіряють міські Мобільні групи контролю за дотриманням карантинних вимог....

Geplaatst door Київська міська державна адміністрація - КМДА op Donderdag 11 juni 2020

Популярні новини зараз
Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Радник Віталія Кличка, Володимир Бондаренко говорить про те, що у столиці посилять контроль за тим, щоб карантинні заходи не порушувалися, і це не поширювалася далі, так як експерти прогнозують другу хвилю.

Також, Володимиром Бондаренком було відзначено, що з кінця травня, в Києві знову почали фіксувати значна кількість інфікованих, про це свідчить щоденна статистика. Саме це і заважає столиці перейти до наступного етапу зняття карантинних заходів.

Якщо люди не будуть дотримуватися чинних правил, тоді вони будуть змушені заплатити великий штраф, у розмірі від 17 до 34 тисяч гривень. Тільки за минулу добу було складено 10 протоколів, і перевірено 90 об'єктів.

Нагадаємо, ВООЗ змінила рекомендації щодо користування масками.

Як повідомляв Знай. ua, в Україні дві області повертаються до більш жорсткими карантинним заходам.

Також Знай. ua писав, що Трамп заявив про створення вакцини від covid-19.