У Києві в приміщенні Головного слідчого управління Національної поліції вночі виникла пожежа, яка знищила кімнату, в якій знаходились речові докази по кримінальних справах. Про це розповіли в телеграм-каналі «Київ сьогодні».

Наголошується, що мова йде про приміщення, розташоване за адресою Набережне шосе, 25. Крім речових доказів, у сховищі перебували також матеріали кримінальних справ.

«Вночі загорілася будівля на Набережному шосе, 25, де знаходиться Головне слідче управління Нацполіції. Попередньо, пожежа виникла в кімнаті з речовими доказами і матеріалами справ», - пишуть автори листа.

Під час боротьби з полум'ям пожежники залили водою частину матеріалів, які зберігалися в сейфах – у результаті частина справ була знищена.

Популярні новини зараз
Цей новий документ видаватимуть ТЦК тим, хто не має військового квитка: зателефонують і перевірять ПриватБанк заблокував рахунок: що треба робити відразу Часу більше не дадуть: українцям нагадали про важливу процедуру Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії
Показати ще

«Попередньо відомо, що матеріали справ постраждали від води під час гасіння пожежі, тому що не всі зберігалися в сейфах, - уточнюють в телеграм-каналі.

В поліції проводять перевірку наявності кримінальних матеріалів. Правоохоронці не виключають версію навмисного підпалу.

Нагадаємо, в Мелітополі чоловік порізав себе ножем і підпалив будинок, але все пішло не за планом.

Як повідомляв портал Знай.uа, харків'янин зважився на фатальний крок з вікна, не витримавши карантину.

Також портал Знай.uа писав, що в Києві патрульні поліцейські врятували жінку, у якої стався інсульт.