Не зважаючи на те, що Кабінет міністрів та, зокрема, Міністерства охорони здоров'я не дозволяло київським закладам громадського харчування повертатися до повноцінної роботи, столичні ресторатори вирішили піти власним шляхом. Зокрема, в одній із київських кав’ярень «поселили» головного санітарного лікаря України Віктора Ляшка. Про це стало відомо з повідомлення засновника мережі кав'ярень Coffee in Action Вадима Грановського на його особистій сторінці у Facebook.

"Готуємо кав'ярню до повноцінної роботи. Як показав візит президента в кафе в Хмельницькому, навіть під час карантину можна приймати гостей в приміщенні, якщо присутній головний санітарний лікар країни», - саркастично зазначає він, додаючи, що в йог закладі «відтепер кожна чашка кави - під особистим контролем Віктора Кириловича».

На опублікованому фото – картонна фігура Ляшка за столиком замість відвідувача.

Фото: Вадима Грановського
Фото: Вадима Грановського

«А я б усіх розсадив учасників компанії, яка в Хмельницькому була в ресторані», «За троллінг - залік на 5 балів!», «Дасте на день міністра? Біля вбиральні поставлю», - сміються кияни.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

«Дезінфікує поглядом...», «Ну, ні, я такого сусіда по столику не хочу», «Сміливо! Підтримую. Думаю, навіть якщо якась п***сіна прийде і оформить штраф, його простіше потім буде оскаржити в суді», «Може, якщо портрет прикладати до... різних частин тіла, ще й лікувати буде?», - додають коментатори.

Нагадаємо, раніше експерти розповіли, чи варто ходити в ресторани і кафе після послаблення карантину.

Як повідомляв портал "Знай.uа" тернополянка влаштувалася в супермаркет під час карантину і здивувала всю країну.

Також "Знай.uа" писав, що в Україні відновлять роботу установи культури.