Стало відомо про те, що мер Києва, Віталій Кличко поділився планами стосовно «хрущовок» у Києві. Що він збирається з ними зробити.

Таким чином, повідомляється, що на думку мера їх давно потрібно знести, і планують зробити це як мінімум у трьох районах. Це враховано в Генеральному плані столиці.

Кличко збирається знести старі будинки, фото: Пиксабай

В першу чергу, «хрущовки» планують зносити в житловому масиві Лісовий, який знаходиться в Деснянському районі міста. Віталій Кличко говорить про те, що ці райони знаходяться в зруйнованому стані, так як їх побудували ще 50-60 років тому.

Замість старих будинків планують побудувати сучасні багатоповерхові будівлі.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У міської влади є проект, який передбачає повне знесення всіх так званих «хрущовок», і на їх місці будуть стояти нові багатоквартирні будинки.

На питання, що ж буде з людьми, які проживають у цих будинках на даний момент, Віталій Кличко відповів, що вони отримають з еквівалентом 1,5 квартири в нових будинках.

не Можна не відзначити, що в коментарях не всі зрозуміли, як же жителі «хрущовок» зможуть отримати нові квартири.

І при цьому, як відомо, на будівництво нових будинків піде кілька років, так як побудувати їх всього за пару місяців – просто неможливо. Також, незрозуміло де будуть жити люди і зберігати всі свої речі. Це все належить дізнатися найближчим часом.

Нагадаємо, в Україні відмовляться від паперових трудових книжок – як буде працювати електронний кабінет. Українським урядом прийнято рішення щодо врахування трудової діяльності працівника в електронній формі

Як повідомляв портал "Знай.іа", депутат Мамоян насмішив декларацією, мільйонні статки, гроші від папи і копійчані авто. Депутат від "ОПЗЖ" Чисто Мамоян в 2019 році задекларував 2 Land Cruiser за $800.

Також Знай.іа", українцям показали потенційних вбивць на дорогах, Геращенко опублікував список порушників. Антон Геращенко оприлюднив номерні знаки водіїв-порушників