У Києві сьогодні, 4 червня, проходять масові акції протесту під Кабінетом міністрів. Щоб не допустити можливих провокацій чи силових зіткнень, під урядову будівлю стягнули сили Національної гвардії і поліцейські патрулі. Про це повідомили у столичній поліції.

Наголошується, що акція протесту власників автомобілів на іноземній реєстрації була анонсована і узгоджена з міською владою заздалегідь. Тим не менш, у зв'язку з великим скупченням людей, налаштовані досить агресивно, під Кабінет міністрів також приїхали кінологи зі службовими собаками, а також вибухотехніки. Прибули також співробітники поліції діалогу.

Також відомо, що учасники протестів мають намір залучити до акції власний транспорт, внаслідок чого дорога під Кабінетом міністрів може бути перекрита.

У зв'язку з цим правоохоронці просять водіїв заздалегідь обміркувати свій маршрут і по можливості уникати центральних вулиць столиці.

Крім мітингу "АвтоЕвроСилы", сьогодні також прогнозують акцію на підтримку відставки глави Міністерства внутрішніх справ Арсена Авакова.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, до Кабміну в Києві з'їжджаються розлючені водії, копи напоготові - "Про нас забув - нагадаємо".

Як повідомляв Знай.uа, документи українців перевірять за допомогою смартфона - "корочки" можна залишити вдома.

Знай.uа писав, евробляхеры здивовані новиною про "20 % від Саакашвілі": зміни можуть відбутися вже в червні.