У Києві вантажівка зі щебенем пішла під землю. Про це повідомляють у співтоваристві «Київ оперативний» у соціальній мережі Facebook.

Зазначається, що інцидент стався під час проведення ремонтних робіт на вулиці Печенізького.

«У дворі вулиці Печенізького, 1/7, проводять ремонтні роботи. Ну, як проводять? Намагалися, але вантажівка зі щебенем провалилася під землю», - пишуть автори посту, публікуючи відповідні фото.

«Ну так щебінь в ямі - як і було записано в транспортній накладній. Доставка виконана на 100%», - іронізують кияни.

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

«Вони б ще кар'єрний самоскид туди пригнали», «Перевантаження звичайне», «30 тонн мінімум», «Та стежка явно не призначена для такої вантажівки», - додають коментатори, відзначаючи, що причина аварії - у недотриманні правил для важкої техніки.

«Треба терміново кликати археологів. У нас тут нові печери знайшли», «Це печеніги підкоп робили... при Рюриках», «Це Боксера "тема"... Йому дісталася майже готова Поштова, так він там знайшов якусь х*йню, щоб ще на два роки затягнути...», - впевнені деякі городяни.

Нагадаємо, раніше у київському ресторані на відвідувачів впали келихи з алкоголем.

Як повідомляв портал "Знай.uа" в Одесі два попа побилися посеред церкви.

Також "Знай.uа" повідомляв, що у Харкові малолітні титушки показали, як билися в 90-х.

Також Знай.uа" писав, що в Дніпрі маршрутник підкорив серця городян незвичайним виглядом.