У Києві затримали 28-річного жителя Волинської області, якого підозрюють у зґвалтуванні 13-річного, створенні та розповсюдженні дитячої порнографії з участю потерпілого з метою отримання грошових коштів . Про це в понеділок, 25 травня, повідомляє прес-служба прокуратури Києва.

Як стало відомо, чоловік здійснював сексуальне насильство над 13-річним хлопчиком і записував все на відео. Як виявилося, ґвалтівник є хрещеним дитини.

джерело: Прокуратура Києва
джерело: Прокуратура Києва

Створений за участю дитини порноконтент ґвалтівник продавав іншим особам для розміщення в Інтернеті.

Під час обшуків за місцем проживання чоловіка виявлено та вилучено комп'ютерну техніку та мобільні телефони з зображеннями порнографічного характеру за участю неповнолітньої дитини.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

джерело: Прокуратура Києва
джерело: Прокуратура Києва

"Як встановлено в ході попереднього розслідування, підозрюваний, скориставшись безпомічним станом 13-річного хлопчика, вступав з ним у статеві зносини і знімав цей процес на відео. Створений за участю дитини порноконтент зловмисник продавав іншим особам для розміщення в Інтернеті", - повідомили в прокуратурі.

Зловмиснику повідомили про підозру у вчиненні систематичного сексуального насильства над малолітнім хлопчиком і створення порнографічної продукції з його участю з метою отримання грошових коштів (ч. 3 ст. 153, ч. 4 ст. 301 КК України). Підозрюваному суд обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою без права внесення застави на 60 діб.

джерело: Прокуратура Києва
джерело: Прокуратура Києва

Зараз тривають слідчі дії, встановлюються інші причетні до злочинів. Підозрюваному загрожує від 10 до 12 років в'язниці.

джерело: Прокуратура Києва
джерело: Прокуратура Києва

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Мінсоцполітики вказало на двері спасіння постраждалим від домашнього насильства українцям - "Негайно..."

Як повідомляє портал «Знай.ua» Дніпро на вухах через жорстокої бійки між копами і невідомою бандою, лихі 90-ті повернулися

Також «Знай.ua» писав, що Юна франківчанка повісилася на светрі, не витримавши знущань батька - чотири роки пекла