Сьогодні, 25 травня, Києво-Печерська Лавра зняли відновила свою роботу після карантину. Священики щодня моляться про хворих коронавірусом і про лікарів.

Як повідомляє Центр інформації УПЦ, про це в своєму Телеграм-каналі написав глава Адміністративного апарату Київської митрополії єпископ Віктор (Коцаба).

«Милістю Божою, сьогодні з 09.00 наша головна святиня - Києво-Печерська лавра відкрита. Карантинний режим знятий» повідомив єпископ.

Нагадаємо, що з 22 березня Києво-Печерська Лаври була закрита і служби проходили в закритому режимі без участі парафіян, з онлайн-трансляцією. 4 квітня були закриті ворота Нижньої Лаври. У час карантину священики підносили молитви "під час згубної пошесті", кожен день молячись про хворих коронавірусом і про лікарів.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Києво-Печерська Лавра, фото gettyimages
Києво-Печерська Лавра, фото gettyimages

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Львові підсвітили два храми, ніби Бог посміхається - чарівні кадри з висоти

Як повідомляє портал «Знай.ua» Відбере ПЦУ в МП Києво-Печерську лавру? Зеленський дав відповідь

Також «Знай.ua» писав, що Російський священик прокляв всіх, хто закриває церки і назвав епідемію неіснуючого