У Києві придорожні кафе і наливайки почали масово облаштовувати відкриті «тераси» і літні майданчики, щоб обійти карантинні заборони. Про це пишуть городяни в телеграм-каналі «Х**вий Київ», публікуючи відповідні відеодокази.

«На "окружній" почали масово відкривати нові ресторани" з терасами і живою музикою. Зголоднілі телички - в захваті», - зазначає автор повідомлення під ніком Soorfire.

На оприлюднених відеокадрах – брезентовий намет біля одного з подібних закладів на Окружній дорозі. Біля неї під музику танцюють дві жінки, а захоплені «кавалери» знімають те, що відбувається, на камери мобільних телефонів.

Відпочиваючим явно весело, всі присутні – без масок і не дотримуються необхідної соціальної дистанції.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Відзначимо, що в даний час в Україні можуть приймати відвідувачів тільки кафе і ресторани з літніми терасами та майданчики на відкритому повітрі. Всередину приміщення запускати клієнтів суворо заборонено.

Нагадаємо, в два рази більше, ніж у Європі Ахметова звинуватили у завищенні ціни на електроенергію для українців.

Як повідомляв портал "Знай.uа", українцям виплатять додаткові лікарняні, хто отримає гроші.

Також Знай.uа писав, позиція міністра Криклія щодо відкриття метро вилізла боком - "Радянський вахтер".