Народний депутат від «Слуги народу» Гео Лерос направив звернення чиновників і правоохоронців з приводу інформації про вплив «дивиться» Дениса Комарницького на керівництво Київської міської державної адміністрації і про його зв'язки з Офісом президента. Про це парламентарій написав на своїй сторінці в Facebook.

Читайте новый эпизод «в мире животных». Как я рассказывал ранее, киевское опг уходит корнями в офис президента и Ермак...

Geplaatst door Geo Leros op Donderdag 21 mei 2020

«Як я розповідав раніше, київське ОЗУ йде корінням в Офіс президента та Єрмак (голова ВП Андрій Єрмак. – ред.) свої вказівки передає наглядача за Києвом – Комарницькому. Старший по Києву Тищенко (нардеп від СН Микола Тищенко. – ред.), який зі своєю сестрою Юлією та її чоловіком Германом відповідають за інфраструктурні будівництва у столиці. Вказівки Комарницький отримує і через Михайла Подоляка, радника голови Офісу президента, якого я називаю відповідальним за цензуру в ЗМІ, жовті статті, чорний піар та іншу нечисть, яка виходить з 383 кабінету ВП», – повідомив Лерос.

На підтвердження своїх слів він виклав «два дні з життя цих тварин» – похвилинну розкладку переміщень згаданих осіб.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Так, за його словами, 11 квітня о 13:35 з котеджного містечка «Клим» в Козині, де живе Денис Комарницький, виїхав автомобіль Toyota Camry номерний знак: АА2030КА, на пасажирському сидінні якого перебував Денис Комарницький. Саме з цього авто Тищенко носив коробки прямо в офіс президента, про що раніше повідомляли ЗМІ.

«У 13:44 вони заїхали на парковку ресторану Fabius на Столичці, де з автомобіля вийшов Комарницький і зустрівся з Подоляком. Вони увійшли у внутрішній двір, де, схоже, «побалакали про високому». О 14:43 Комарницький і Подоляк вийшли з ресторану і роз'їхалися по домівках» – розповів Гео Лерос.

Він підкреслив, що подібні зустрічі проходять регулярно, і 8 травня одночасно у київському бізнес-центрі IQ виявилися Подоляк, Тищенко та Комарницький.

«Автомобіль з Комарницьким в 14:15 заїхав у підземний паркінг бізнес-центру IQ, де приблизно знаходиться офіс Комарницького. О 16:20 біля виїзду з підземного паркінгу IQ був помічений автомобіль RANGE ROVER АА0614ОО, яким користується Подоляк. О 16:59 у паркінг в'їхав Mercedes-Benz S 400 чорного кольору АА9911КМ (зареєстрований 23.08.2019 на ім'я Тищенко Н. Н.). Він залишив бізнес центр в 20:10. В 20:34 з підземного паркінгу виїхав автомобіль з Комарницьким», – описав події парламентарій.

Народний депутат також зазначив, що направив запити в правоохоронні органи з приводу запису телефонної розмови заступника голови КМДА В'ячеслава Непопа з Комарницьким, де попросив дати оцінку ролі «дивиться» у Києві, а також запит з приводу передачі коробок з авто Комарницького в Офіс президента.

«Дивує відсутність реакції Кличко, ніби такі розмови з його підлеглим і ознаки корупційних договорняків, які видно на фото, є нормальним порядком речей у столиці. Також звернувся до Єрмаку, щоб він потрудився пояснити, що «чорних ящиках», які як в грі «поле чудес» внесли імовірно йому в кабінет в офісі президента України. До нього ж відправив запит з приводу зустрічей його радника Подоляка з тіньовим куратором столиці Комарницьким», – резюмував Гео Лерос.