Сьогодні, 21 травня, мер Києва Віталій Кличко провів свій щоденний онлайн-брифінг, який транслювали в соціальних мережах.

Як і перед цим, виступ градоначальника було присвячено, головним чином, ситуації довкола захворюваністі на коронавірус у місті. За його словами, небезпечною хворобою за останню добу в столиці заразилися 65 осіб, серед яких - семеро медиків. Троє пацієнтів померли. При цьому найбільше хворих виявлено у Дарницькому районі Києва.

Також Кличко повідомив, що з 23 травня на киян чекає нове ослаблення карантинних заходів, відновлення трамваїв, тролейбусів і автобусів.

З 25 травня кияни зможуть скористатися довгоочікуваним метрополітеном, правда, з певними обмеженнями.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 29 квітня-5 травня для всіх знаків Зодіаку: дежавю Раків, небезпечні зв'язки Стрілеців і клопіт Дів В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

З 1 червня повернуться в садки діти, а учні 11 класів – за шкільні парти. Зможуть відвідувати вищі навчальні заклади випускники та абітурієнти. Повернуться до роботи дитячі спортивні школи, фітнес-зали, спорткомплекси, але не басейни.

Відкриються для відвідувачів зони відпочинку та пляжі.

«Так що ж там з цими ТРЦ??? Вже навіть метро збираються відкривати 25 числа, а з ТРЦ ще будуть думати. Сюр якийсь!!! Дайте людям працювати!!!», - обурюються в коментарях кияни.

Нагадаємо, в два рази більше, ніж у Європі Ахметова звинуватили у завищенні ціни на електроенергію для українців.

Як повідомляв портал "Знай.uа", українцям виплатять додаткові лікарняні, хто отримає гроші.

Також Знай.uа писав, позиція міністра Криклія щодо відкриття метро вилізла боком - "Радянський вахтер".