У Києві вже з 1 червня можуть відкрити пляжний сезон. Такою новиною втомлених від карантину і зголоднілих за сонцем на самоізоляції жителів столиці порадували в КМДА.

За словами директора з утримання прибережної інфраструктури комунального підприємства «Плесо» Костянтина Пігулі, відкриття пляжного сезону відбудеться у тому випадку, якщо Кабінет міністрів ухвалить відповідний дозвіл на ослаблення карантинних заходів.

Для початку планують відкрити п'ять-сім пляжних зон, які відповідають усім санітарним вимогам. Всього в Києві готуються приймати відпочиваючих 14 пляжів та 18 зон відпочинку.

В даний час ті пляжі, які повинні відкрити в першу чергу, перевіряє Держспоживслужба, а потім очікують на перевірку від Держслужби з надзвичайних ситуацій. Місця відпочинку вже обробили від кліщів, а також провели дезінфекцію місць для перевдягання та лавок від інших можливих небезпек.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Керівник КП «Плесо» відзначає, що до відкриття пляжів були готові ще 15 травня, однак цьому завадив карантин по коронавірусу.

Нагадаємо, в два рази більше, ніж у Європі Ахметова звинуватили у завищенні ціни на електроенергію для українців.

Як повідомляв портал "Знай.uа", українцям виплатять додаткові лікарняні, хто отримає гроші.

Також Знай.uа писав, позиція міністра Криклія щодо відкриття метро вилізла боком - "Радянський вахтер".