У Києві співробітники КНП"Клінічна лікарня "психлікарня" ( Лікарня імені Павлова) збираються на мирне зібрання через те, що практично відсутнє державне фінансування закладу.

Про це медики пишуть у соціальних мережах.

Так, медики розповіли, що через відсутність фінансування лікарня не може надавати адекватну допомогу.

"Сотні людей потребують допомоги, опиняться один на один зі своєю хворобою! Ми цього не бачимо і не чуємо, але кожен день, ось уже 234 року, лікарі і мед персонал цієї лікарні лікують душі і рятують життя за копійки", - сказано в повідомленні.

У зв'язку з другою хвилею медичної реформи в Україні ця лікарня опинилася на межі існування. Саме тому медики збираються на мирний мітинг, у вівторок, 19 травня о 10:00 на вулиці Олени Теліги ( зупинка "Лікарня").

При участі в зборах, прохання дотримуватися дистанцію не менше 1,5 метра один від одного, а також використовувати медичну маску.

Скріншот Х**вий Київ

Нагадаємо, раніше у Харкові неадекват напав на працівників швидкої допомоги.

Як повідомляв портал "Знай.ua" , сімейство з Харкова своїми силами виготовило захисні костюми для медиків.

Також "Знай.ua" писав, що лікар з Харкова підчепив вірус і розповів, з якими труднощами зіткнулися медпрацівники під час пандемії.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще