У Києві вже кілька днів шукають безвісти зниклого чоловіка, який вийшов з дому і так і не повернувся.

Про це повідомляє "Київ Оперативний".

У Києві зник Ладісов Олександр, відомо що він вийшов з дому і досі не повернувся. Останній раз чоловік виходив на зв'язок у вівторок, 12 травня. Зараз про його місцезнаходження нічого не відомо. Телефон Олександра Ладісова відключений.

Олександр Ладисов


Особливі прикмети зниклої: зріст 180, стрункий, але не худий (займається спортом). Татуювань і інших особливих прикмет немає. На фото видно, як він виглядає зараз.

Якщо ви бачили цього чоловіка чи знаєте щось про його місцезнаходження, то прохання повідомити про це на спеціальну лінію 102. Важлива будь-яка інформація адже на кону життя здоров'я чоловіка.

Помогите найти человека! Внимание! #Розыск! Помогите найти Ладисова Александра Пропал 5 дней назад Рост 180, вес 80....

Geplaatst door Киев Оперативный op Zondag 17 mei 2020

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Києві зник усміхнений школяр в окулярах, батьки благають про допомогу

Як повідомляє портал "Знай.uа" На Львівщині зник молодий хлопець у шкіряній куртці, мати сходить з розуму - прикмети і фото

"Знай.uа" писав, що У Львові зник молодий хлопець у кепці, сестра благає про допомогу