Під Києвом пізно вночі на трасі виявили бабусю, яка намагалася дійти до Полтави пішки. Про це повідомили в Патрульній поліції столиці.

Про те, що на узбіччі траси «Київ - Харків – Довжанський» бреде літня жінка, поліцейським повідомили небайдужі свідки. Правоохоронці вирушили у вказаному напрямку і незабаром знайшли стареньку. Та сиділа на зупинці громадського транспорту "Журавка". Вона розповіла поліцейським, що їй необхідно терміново потрапити в Полтаву, однак через карантин по коронавірусу ні міжміські автобуси, ні маршрутки в країні не їздять. З цієї причини 67-річна жінка зважилася відправитися в дорогу пішки. Додамо, що від Києва до Полтави по трасі – 345 кілометрів.

Фото: Патрульна поліція Києва
Фото: Патрульна поліція Києва

Жінка виглядала адекватною, здоровою, але дуже засмученою через неможливість доїхати до пункту призначення. Поліцейські зупинили на трасі водія, який видався їм таким, що заслуговує довіри, і попросили його довезти пенсіонерку до Полтави.

«Так що вона забула в Полтаві??? Ви дізналися про це? Адже саме ця інформація має найбільшу вагу в цій ситуації. Якщо вона не в маразмі і не в Альцгеймера, то дуже важливо знати, що ж дало їй мотивацію піти в таку неймовірну подорож!», - пишуть в коментарях.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, раніше Постраждалим від лісових пожеж в Чорнобилі допоможуть повернути дах над головою

Як повідомляє портал «Знай.uа» У Києві пожежа знищила сауну на 20-му поверсі хмарочоса, - "Багаті теж плачуть"

«Знай.uа» писав, що Під Львовом ображена жінка жорстко помстилася колишньому чоловікові, - "Гори воно ясним полум'ям"